Største oplevelse i boksning:

Har jeg forhåbentlig stadig til gode, men indtil nu den første store Palle Galla jeg var til i Vejle i 1996.

 

Værste oplevelse i boksning:

At se en bokser blive båret fra ringen. Voldsomme knock outs hører med til boksning, men når der er talt til 10 må manden gerne rejse sig op igen.

 

Hvad er det dårlige ved sporten:

De mange bokseforbund. Alt for mange "Verdensmestre" i samme vægtklasse.

 

Hvad er det bedste ved sporten:

To mænd kan slå løs på hinanden i en boksering, og i 99,9 % tilfælde kan de mødes efter badet og trykke hinanden i hånden.

 

Bedste danske bokser gennem tiderne:

Tom Bogs

 

Bedste danske aktive bokser:

Mikkel Kessler

 

Bedste bokser i verden gennem tiderne:

Sugar Ray Robinson

 

Bedste aktive bokser i verden:

Manny Pacquiao og Sergio Gabriel Martinez

 

Jeg har vist altid været interesseret i boksning. Da alle de andre i skolen samlede på billeder af filmstjerner, samlede jeg alle billederne af Ingemar Johansson og Floyd Patterson. Fra 1966 begyndte jeg at købe amerikanske bokseblade og havde senere i mange år abonnement på det engelske "Boxing News". Desværre gik prisen op og kvaliteten ned, så nu får jeg mine opdateringer fra Internettet.

 

Købte min første video maskine for at optage Gert Bo Jacobsens kamp mod Greg Haugen 1988 og har gemt alle stævner siden dengang. Siden dengang har jeg byttet kampe med andre samlere så lang væk som Australien, Japan og Argentina så og samlingen er nu oppe på 14.000 kampe. Selvfølgelig kan man ikke samle på alt, så jeg prøver at få fat på alle skandinaviske bokseres kampe. Mest glad er jeg for kampe fra 50erne, 60erne og 70erne. Dengang var der en verdensmester og når han forsvarede sin titel var det over 15 omgange.

 

I min soldatertid lærte jeg at fremkalde mine egne sort/hvide film, og det gør jeg den dag i dag. Digitalfoto siger mig ikke noget, så jeg holder mig det gode gamle sort/hvide foto. Boksning begyndte jeg at fotografere ved FAK stævner i Århus og senere FAK´s boksere ved Jyske Mesterskaber i Stadionhallen. Sidenhen har jeg fotograferet ved mange professionelle stævner både Palle, Vester og nu Sauerland stævnerne i Herning.

 

Jeg var til mit første prof. stævne i Vejle i 1996 og har siden set mange stævner rundt omkring i Jylland. De sidste par år har jeg udvidet grænserne og også været på Sjælland adskillige gange. Sidst til Kesslers come back i Parken. Selvfølgelig er der en utrolig stemning ved de store stævner, men jeg er også meget glad for de mindre stævner i Herning.