Seneste nyheder

3/5 2017

Patrick Nielsen: Kessler er bange for at møde mig

 
Læs og se indslaget fra TV2 her : Klik Her
Foto: Scanpix

9/1 2017

Brian Mathiasen åbner sit eget bokse- og fitnesscenter!!

 
 
 
Brian Mathiasen har netop åbnet sit eget bokse- og fitnesscenter på Rudolfgårdsvej 12 i Viby J.
 
Kom og se de ny indrettede lokaler, hvor der er motionsboksning for alle. Se træningstider mm. på facebook. Søg på Brian Mathiasen boxing & fitness.
 
 

19/10-2013

Flot kamp af Kim Poulsen ved Nordic Fight Night i Kolding.

Det var nærmest en bokselektion og opvisning i hvordan man bliver sit jab, da Kim Poulsen udboksede Puriya Haidari. Det var ikke meget Haidari kunne stille op overfor Kim. Taktikken var, at når Haidari skulle til at sætte et angreb op, så skulle den lige venstre sendes afsted. Og det blev den.
Haidari kom aldrig igang med sin boksning, og Kim vandt alle 8 omgange, nærmest kun med sin venstre. De sidste 3 omgange, ville jeg gerne have Kim til at ligge mere pres på Haidari, men hænderne var ikke i orden. 
Se Kim's hævede hænder efter kampen.

01/06-2013

Ekstra Bladet: Ekspert: Vi får aldrig en ny Kessler - men ro på!

Når medier og boksefans snakker om, hvem den næste Kessler bliver, så er det basalt set noget noget vrøvl, mener Viasat-ekspert Brian Mathiasen. For han findes ikke.

Ligesom det er noget vrøvl, når der derefter talles om, at dansk boksning ligger i ruiner, når den fem-dobbelte verdensmester en dag stopper karrieren.

Klik her for at læse nyheden

31/05-2013

Ekstra Bladet: Mogens Palle: Boksefremtiden efter Kessler er sort

Fremtiden for dansk professionel boksning ser sort ud efter Mikkel Kesslers nederlag til Carl Froch i London.

Det vurderer den mangeårige promotor Mogens Palle, der ikke kan se, hvem der skal stå øverst på plakaten de næste mange år. Det er småt med talenter og navne, som danskerne vil se.

Den 22-årige mellemvægter Patrick Nielsen har skabt sig et navn, og hans rekordliste ser også imponerende ud med 18 sejre i lige så mange kampe. Men Mogens Palle tror ikke på ham.

Klik her for at læse nyheden

23/05-2013

Ekstra Bladet: Efter Froch-raseri: Han er ved at skide i bukserne

Når Carl Froch vælger at skifte taktik og pludselig slynge om sig med dødstrusler mod Mikkel Kessler, så er det et udtryk for, at han er ved at miste grebet om tingene.

Skriver Ekstra Bladet.

Se nyheden her

23-05-2013

TV2: Carl Froch må være slidt

Mikkel Kessler har en fordel, når han lørdag møder Carl Froch i O2-Arena i London. I 2010 slog Kessler sin kommende engelske modstander, og siden den duel har Kessler ikke bokset svære kampe, hvorimod Frochs har været hårde.

Skriver TV2.

Se nyheden her

22/05-2013

Froch vs. Kessler

Jeg tror det bliver en tro kopi af det første opgør. Froch på hjemmebane, og hævngerrig som en lille dreng, der lige har set sin familie blive skudt lige foran sine øjne.

Den hævntørst og ærekære sult vil gøre Froch mere farlig end det første opgør for 3 år siden. Jeg vurderer Carl Froch til at være 10% farligere denne gang for Kessler.

Læs hele analysen af kampen her

Reklame for TV3 SPORT

Tænker Brian Mathiasen virkelig kun på boksning?